Den här bloggen är till för alla oss som älskar sport i alla dess former. Det är med andra ord en sajt som inte bara riktar sig till dig som utövar sport utan även till dig som gillar att uppleva idrottsevent. Helt enkelt en samlad sportsajt där du kan ta del av intressant läsning inom idrottens olika områden. Oavsett vilken roll just du har inom sportvärlden!

Tips på tävlingar och arrangemang

Du kan förvänta dig många intressanta tips gällande tävlingar här i Sverige, men även utomlands. Bloggen har för avsikt att skriva generellt om idrott, vilket innebär att våra tips kan gälla allt från fotboll och ishockey till netball och tennis. Du kanske har lust att delta som amatör i en tennisturnering i sommar? Då är det på den här bloggen du hittar de bästa tipsen samt information om hur du går tillväga för att anmäla dig.

Spännande sportsämnen

Parallellt med aktuella turneringar, event eller mästerskap kommer den här bloggen uppdateras med relevant läsning. Ibland kan artiklarna även innehålla fakta om saker som sker vid sidan av själva idrottsutövandet så som sponsring och föreningsverksamhet. Det sistnämnda är ett ämne som går att diskutera på många olika plan, inte minst när det kommer till den lokala idrottsverksamheten i Sverige. Sponsring inom idrott runt om i landet är också en intressant aspekt som du kan läsa om i olika kontexter här på bloggen. Det faktum att idrotten till mycket präglar andra samhällsorgan så som näringsliv och politik är intressant. Därför finns även läsning om hur sporten samspelar med olika institutioner i samhället.

Väl bemött!